Bedrijvencentrum
Bedrijvencentrum

Bedrijvencentrum

Een inspirerende locatie in de rust en de schoonheid van het kasteel en de omringende landerijen. In kasteel Croy zijn momenteel meerdere zelfstandige bedrijven gehuisvest. Bovendien zijn er een groot aantal bedrijven en organisaties die incidenteel gebruik maken van de vergader- en/of trainingsfaciliteiten.

Vergaderruimtes zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. Deze worden gebruikt door de bedrijven die op Croy gehuisvest zijn, maar ook door bedrijven 'van buiten'. In de kelder van het kasteel is een gezellige lunchruimte met bar beschikbaar. Deze ruimte heeft een uitgang naar het zijterras en de tuinen. Voor informatie over beschikbaarheid van kantoor- en vergaderruimtes neem contact met ons op.

NB: het bedrijvencentrum is vanwege renovatie- en onderhoudswerkzaamheden vanaf 1 januari 2024 tijdleijk gesloten. Na afloop van deze werkzaamheden, naar verwachting vanaf 1 janurai 2025, zijn er weer kantoor- en vergaderruimtes beschikbaar voor vaste huur en voor incidentele activiteiten